Wampa Cave

Talon Karrde

2019. szeptember 30. 21:35 - a koala az expresszről

A csempész és információbróker

The Legacy Collection – Comic Pack #9 – 2008

A Hasbro 2008 novemberében hatalmas dobással rukkolt elő, bár ehhez kellett a Dark Horse Comic is: sokunk kedvencével folytatta a közkedvelt Comic Pack sorozatát – megjelent a Birodalom Örököseinek 1. száma egybecsomagolva Thrawn Admirális és Talon Karrde figurájával. Bár kétségtelen hogy sokak számára Mitth'raw'nuruodo figurája érdekesebb lenne, de számomra abból a pakkból Karrde figura az érdekesebb, hiszen a karakter első debütálása volt figuraként, és mivel – egyenlőre nem került át a kánonba – így valószínűleg az utolsó is egyben.

228ab71a51a18d5b5e260d6bfe6782f7fad9da49_00.jpg

Hogy kiről is van szó? Gondolom sokan nőttek fel hozzám hasonlóan a Timothy Zahn féle folytatásnak, és sokan zárták szívükbe a trilógia szereplőit. Egyesek közülük átkerültek a Kánonban mint pl Thrawn míg a többiekről még nem tudjuk, hogy mi lesz a sorsuk. Mivel Mara Jade nem lett Luke felesége, így eléggé esélytelennek tűnik, hogy Karrdéval találkozzunk a későbbiekben – hiszen az ő jobb keze volt MJ – de ki tudja, hiszen elég erős karakter volt, hatalmas lehetőségekkel…

karrde-vornskr.jpg

A figura mindenesetre hozza a képregényben látott karaktert – loboncos, markáns arcélű marcona fickó, klasszikus kamionos harcsabajusszal és körszakállal.

2019-09-30_21_16_44.jpg

Legacy Collection többi figurájához hasonlóan nem lehet panaszunk a kidolgozásra, a 14 artikulációs ponttal rendelkező figurát bármilyen pózba be tudjuk állítani, stabilan áll a lábán külön talp nélkül is. A mozgatásánál egyedül a feje ami nem az igazi, mert ugyan gömbcsuklóval csatlakozik a testhez, de a hosszú haj miatt nem igazán mozgatható rendesen.

2019-09-30_21_17_07.jpg

A festés szintén nagyon rendben van, aprólékosan kidolgozott, jó minőségű, egyetlen zavaró tényező csupán a karok. Első ránézésre ugyanis úgy tűnik, hogy a figura hosszú ujjú kabátban van, holott csak egy kis ujjatlan bekecs van rajta, de valamilyen furcsa oknál fogva a karok színe megegyezik a mellénnyel. Bár a képregényben is hasonló színű a kar és a mellény, de ott egyértelműen látható a ruházata. Akit zavar a dolog, az le tudja venni a figuráról a mellényt – ez az egyik kiegészítője a figurának – alatta egy koszos szürke felső van.

A másik kieg a figura ezüstszürke blastere. Nem mernék rá megesküdni, hogy a képregényben is teljesen szürke volt-e, mindenesetre pontosan passzol a combtokba és jól is néz ki.

2019-09-30_21_21_36.jpg

Nekem a kedvenceim közé tartozik mind a karakter, mind a Legacy Collection játékvonal, így eléggé elfogult vagyok a figurával kapcsolatban.

Pontszám: 10/8

Nem könnyen hozzáférhető figura, és nem is tartozik az olcsóbbak közé. Bontatlanul 30-40e Ft közötti összegért beszerezhető a dupla pakk, míg ha csak ezt a figurát szeretnénk megvenni akkor általában 10-12e Ft körüli összegért lehet levadászni.

Sajnos a bontatlan pakk még nekem sincs meg makulátlan minőségben 

2019-09-30_21_15_25.jpg

2019-09-30_21_15_39.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wampacave.blog.hu/api/trackback/id/tr9415048736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása